Hram032

Hram 032 na međunarodnom sajmu građevinarstva 2012.

Firma Hram 032 Pvc Trade je i ove godine bila učesnik na medjunarodnom sajmu gradjevinarstva.

Pod sloganom “U toku” Međunarodni Sajam Građevinarstva, i pored ekonomske krize, okupio je veliki broj izlagača, najpoznatije domaće i inostrane učesnike, čime se i dalje potvrđuje kao najznačajniji regionalni centar za izlaganje građevinskog materijala, opreme i mašina u Jugoistočnoj Evropi. Višegodišnju međunarodnu reputaciju, ugled i kvalitet u oblasti građevinarstva započinje 1998.godine, kada je postao član Unije međunarodnih sajmova-UFI, sa sedištem u Parizu.

Više od 80% izlagača su stalni gosti, prisutni svake godine, što potvrđuje da je izlaganje na ovoj manifestaciji najekonomičniji način prezentacije proizvoda i susreta sa starim, ali i novim-potencijalnim kupcima. 

I ove godine na SEEBBE su zasupljene sve oblasti građevinske delatnosti, od najsavremenijih materijala, opreme, alata i mašina, preko inovacija u projektovanju i upravljanju projektima, do najaktualnijih sistema gradnje, uređenja i održavanja objekata, adaptacije, rekonstrukcije i opremanja enterijera i eksterijera. Videli smo široku paletu građevinskih mašina, montažnih kuća, oplata, skela, betonske galanterije, opreme za bazene… Brojni noviteti iz različitih robnih grupa imali su promociju na štandovima. 

Jedan od načina uspostavljanja kontakata i poslovne saradnje su i nacionalne izložbe, koje su smeštene u hali 4, na kojima se predstavljaju kompanije iz različitih oblasti građevinarstva: Italija, Rumunija, Turska, Hrvatska, Mađarska i Tajvan. 

Beogradski sajam tradicionalno dodeljuje nagrade za eksponate koji predstavljaju inovacije iz različitih oblasti građevinarstva “Nova vizura” i diplome “Posebno priznanje”, kojima se podstiče izlaganje novih tehnoloških rešenja u pet robnih grupa. 

Održiva izgradnja, obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi poprimili su snagu obaveznog u savremenom građevinarstvu u svetu. Izabranim izlagačima omogućeno je i besplatno predstavljanje “zelenog programa” u hali 1 na izložbi “ Obojimo zeleno”.

Hram 032 PVC TRADE

© 2007-2024 Hram 032 PVC Trade
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram