fbpx
Hram032

Najčešće postavljena pitanja

Kvalitet proizvoda

Mnogobrojna PVC stolarija prodavana na stovarištima ne ispunjava nikakve standarde, kako države Srbije tako ni Evropske unije.

Prvi pokazatelj kvaliteta PVC stolarije je okov (mehanizam). Prvi problem se pojavljuje pri otvaranju i zatvaranju PVC prozora zahvaljujući lošem kvalitetu mehanizama. Okovi na PVC prozorima imaju standard po kojima se proizvodi PVC stolarija koja se prodaje na stovarištu, najčešće bez ikakve garancije, poseduje mehanizme koji su samo loša kopija ozbiljnog okova. Naši okovi imaju garanciju za preko 20.000 otvaranja.

HRAM 032 proizvodi otvore koji su ojačani pocinkovanim čelicnim ojačanjem. PVC profili nisu dovoljno čvrsti da podnesu težinu vrata ili prozora pa prilikom proizvodnje u profile ubacujemo čelična ojačanja u obliku slova "U".

Profil koji koristimo proizveden je u EU po najsavremenijoj nemačkoj tehnologiji, tako da stojimo iza nasih proizvoda i garantujemo njihov kvalitet. Širina profila je 70mm, sa 6 komora.

Firma Hram 032 i njeni distributeri

Naše tržište je prepravljeno PVC otvorima sumljivih proizvodjača, koji se predstavljaju kao nemački ili austrijski, a proizvode se najčešće u Turskoj, Kini...

Firma HRAM 032 dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji je stvorila ime koje se vezuje za sam pomen PVC stolarije.

Kako ne bi dolazilo do korišćenja imena od strane drugih koji se ne nalaze u grupi HRAM, a koriste naše ime, na našem sajtu, imate navedene sve naše maloprodaje kao i distributere koji podaju našu robu.

Samim tim trudimo se da i krajnjim kupcima izadjemo u susret i skrenemo pažnju da postoje druge firme koje se služe našim imenom.

Prednosti PVC u odnosu na drvo

Prozori od PVC materijala nude značajne troškovne prednosti u odnosu na drvo (kvalitetno) kojeje skuplje 20-30%. Pored prvobitne uštede prozori od ovog materijala mogu da traju i do 50 godina. Ušteda za buduće troškove je očigledna.

PVC PROZORI se lako održavaju u odnosu na drvo koje je neophodno svakih 5 godina lakirati i menjati git na staklima. Ovde je dovoljno pranje sa deterdžentom za posuđe, zahvaljujući PVC granulatu od kojih su napravljeni profili, a koji je otporan na razne spoljne i vremenske uticaje.

Oni su izuzetno izdržljivi te njihov vek uz primereno održavanje i pravilno korišćenje može biti do 50 godina, te predstavljaju dugoročnu investiciju u imovinu. Ima veliku otpornost na sve vremenske prilike i neprilike, ne može da istruli što mu dodatno produžava vek trajanja.

Kada je reč o termičkim sposobnostima PVC je materijal nije provodnik i zbog toga ima više prednosti čak i odnosu na aluminijum. Sva stolarija napravljena od PVC materijala sačinjena je od komora, što određuje kvalitet zvučne i toplotne izolacije. PVC je vrlo zahvalan materijal, i nije osetljiv na vlagu.

Odakle tolika razlika u ceni PVC stolarije?

Mi u našoj ponudi imamo proizvode koji spadaju u visoku klasu, a sa cenama smo veoma povoljni. Na odličnu ponudu cena utiče to što smo direktni uvoznici profila, niže cene obezbedjujemo i serijskom proizvodnjom koja omogućuje smanjenje cene koštanja po jedinici proizvoda. Godišnje proizvodimo preko 70.000 otvora. Samim tim količina, tj. obim, omogućuje našoj firmi da ponudimo odličnu cenu za veoma dobar kvalitet koji nudimo našim kupcima.

Potrebna vam je pomoć?

Hram 032 PVC TRADE

© 2007-2024 Hram 032 PVC Trade
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram