Hram032

Politika privatnosti

Kompanija HRAM 032 PVC TRADE doo (u daljem tekstu : HRAM 032), štiti privatnost korisnika pa vas molimo da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti podataka da biste razumeli naše smernice i procedure u vezi sa vašim podacima o ličnosti i kako ćemo ih tretirati.

Ovo obaveštenje se odnosi na pojedince koji komuniciraju sa HRAM 032 kao potrošači i objašnjava kako se vaši podaci o ličnosti prikupljaju i koriste od strane HRAM 032.

Ova Politika primenjuje se samo na transfer informacija kojima je moguće identifikovati neko lice (Lični podaci) i koje HRAM 032 primi u bilo kom formatu na svom sajtu i na facebook stranici.

Obaveštenje/Korišćenje ličnih podataka

Postoje tri vrste podataka koje prikupljamo od Vas:

  • podaci koje tražimo da bi Vam pružili uslugu
  • podaci koji se automatski prikupljaju
  • podaci koje nam dobrovoljno dostavljate

Prikupljamo sledeće lične podatke od Vas:

  • Kontakt podaci: Ovo su podaci koji su nam potrebni da Vas kontaktiramo. Primeri kontakt podataka mogu uključivati ime, email adresu , poštansku adresu, broj telefona i sl. Kontakt podaci mogu identifikovati Vas lično.
  • Lozinke: Ovo su podaci koji Vam omogućavaju da pristupite uslugama. Primeri ovih podataka mogu uključivati korisnički ID, broj naloga i lozinku: Lozinka ne identifikuju Vas lično , ali kada je u vezi sa drugim podacima onda može da Vas identifikuje.
  • Dobrovoljno dostavljeni podaci: Ovo su podaci koje nam dobrovoljno dostavljate i nisu neophodni za pružanje usluga i informacije. Primeri dobrovoljno dostavljenih podataka uključuju Vaše komentare na naše usluge, Vaše veze sa nama preko duštvenih mreža i sl. Pošto ove podatke ne zahtevamo od Vas, Vi sami odlučujete u kojoj meri želite da budete identifikovani kroz navedene podatke.

HRAM 032 se obavezuje se da vaše podatke navedene iznad i prikupljene na opisane načine neće davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni.

Ukoliko HRAM 032 odluči da promeni ovu politiku, postaviće izmene na ovoj stranici kako bi posetioci, koji je posećuju i koriste, bili svesni koje lične podatke HRAM 032 obradjuje, kako ih koristi i pod kojim okolnostima ih otkriva, ako je to slučaj. 

Integritet podataka

HRAM 032 će koristiti lične podatke samo na načine koji su saglasni sa svrhom za koju su prikupljeni ili za koju su ovlašćenje dali naši posetioci ili sa važečim zakonima ili propisima.

Bezbednost

HRAM 032 je obavezan da obezbedi bezbednost ličnih podataka koje obradjuje. U cilju sprečavanja neovlašćenog pristupa ili otkrivanja, održavanja tačnosti podataka i obezbedjivanja odgovarajućeg korišćenja ličnih podataka, HRAM 032 je usvojio odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne procedure kako bi zaštitio i obezbedio lične podatke koje obradjuje. HRAM 032 nastoji da zaštiti privatnost ličnih podataka koje obradjuje i slučajno otkrivanje je malo verovatno. U slučaju takvog neplasnkog otkrivanja, HRAM 032 će preduzeti komercijalno razumne korake kako bi ograničio i ispravio otkrivanje podataka.

Opšte

Pravno odricanje odgovornosti

HRAM 032 može lične podatke otkriti kada to zahteva zakon ili propis ili uveren u dobre namere da je takav postupak nužan kako bi se ispoštovali zakonski propisi, poštovale zakonske obaveze ili zaštitila prava, imovina ili lična bezbednost HRAM 032, njegovih korisnika i javnosti.

Kolačići i linkovi ka ostalim sajtovima

HRAM 032 može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste sajt. Kolačići su mali delovi podataka koje vaš pretraživač uskladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo veb server u domenu koji je izdao kolačić. U principu, kolačići pomažu korisnicima obavljajući odredjene funkcije kako što je pamćenje lozinke i lične preferencije u pogledu sajtova.

Naš softver može sadržati linkove ka drugim sajtovima. HRAM 032 nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.

Poslovanje sa društvenim mrežama

Na našim zvaničnim profilima na društvenoj mreži Facebook, kao i putem Live chat/a,možete dobiti sve relevantne informacije o uslugama iz naše ponude. Na društvenim mrežama i Live chat-u online smo radnim danima i subotom, od 9 do 15h.

Korišćenjem Live chat-a i/ ili dobrovoljnim popunjavanjem formi za kontakt saglasni ste sa prikupljanjem, obradom i čuvanjem podataka koje tokom interakcija podelite sa zaposlenim i drugim licima koja za potrebe HRAM 032 obavljaju poslove podrške korisnika putem Live chat-a, a u svrhu unapređenja kvaliteta pruženih usluga.

Potrebna vam je pomoć?

Hram 032 PVC TRADE

© 2007-2024 Hram 032 PVC Trade
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram